sms
 

Smart Mobile Solution bavi se distribucijom pribora i dodataka za većinu elektronskih uređaja široke potrošnje kao što su: pametni telefoni (windows, iOS, android) ,playeri i sličnih uređaja.

Cilj:

Pružiti kvalitetnu uslugu distribucije na jednom mestu, zadržati kontinuitet izlazaka i distribucije novih proizvoda i ostati veran našim kupcima kako kvalitetom tako i prihvatljivom cenom!
 Odavno je već postala potreba za ukrašavanjem i poboljšavanjem elektronskih uređaja široke potrošnje za komunikaciju i zabavu i to nas je navelo  da počnemo distribuirati iste kako bi sve bilo dostupno na jednom mestu. Visoko kvalitetni materijali koji se koriste u izradi proizvoda i prihvatljiva cena osigurali su nam garanciju visokog kvaliteta i bolje pozicije na tržištu! I u budućnosti ćemo nastojati zadržati i poboljšati te vrednosti kako bi naši kupci ostali verni proizvodima koje se isplati kupiti!

  

 SMART MOBILE SOLUTION se nalazi na opštini Čukarica, mesto Beograd, adresa Toše Jovanovića 7.

SMART MOBILE SOLUTION DOO BEOGRAD (ČUKARICA) je osnovano 02.03.2011. godine.
Preduzeće SMART MOBILE SOLUTION je u statusu: Aktivno privredno društvo.
Pretežna delatnost preduzeća je Trgovina na veliko elektronskim delovima i opremom, šifra delatnosti 4652, TRGOVINA NA VELIKO.

PIB:106970052
Matični broj:20715995
Šifra delatnosti:4652
RZZO:4000641268